SAMARBEIDSAVTALE - W-YACHT AS

SAMARBEIDSAVTALE - W-YACHT AS

Publisert av Frode Sjøthun den 08.07.16. Oppdatert 22.08.17.

Om W-Yacht as

W-Yacht er et norskeid båtfirma som startet i 2007. Hovedkontor holder til på Vestre Åmøy like utenfor Stavanger. Herfra leverer vi båter til hele landet og Europa. Vi representerer leverandører ledende i hvert sitt markedssegment. Dufour seilbåter er vi importør for i Norge. Seilbåtene er av høy kvalitet og til konkurransedyktige priser. Explorer motorbåter er vi Europaimportør for. Båtene er eksklusive trawlere og blir kundetilpasset i alle ledd i produksjonen. Trawlerne er kjent for unik kvalitet og for å ha et svært økonomisk fartsområde.

Hos W-Yacht får du alt du trenger på ETT STED. Vi bistår med kjøp og salg av båt, båtservice og utstyr. Eget showroom med klær fra Sailracing og Musto og interiør fra danske Skriver Collection.

Velkommen til oss for en hyggelig båtprat!

Våre lokaliteter (salgkontor og marina) finner du på Vestre Åmøy, 20 minutter nord for Stavanger sentrum. Her kan du også finne drømmebåt, og slå av en prat med våre selgere.

Vi setter kunden i fokus, og det viktigste for oss er å gi våre kunder en trygg handel med den beste service og oppfølging. Ønsker du å besøke oss for en båtprat og/eller studere båtene på sjøen, er du hjertelig velkommen.

Innhold i avtalen

  • W-Yacht gir alle Bavariamedlemmer 10% rabatt på utstyr fra bl.a. Garmin, Raymarine, Sleipner, Anchorlift, etc.

  • W-Yacht gir alle Bavariamedlemmer 10% rabatt på SailRacing seiltøy og klær.
  • W-Yacht gir alle Bavariamedlemmer 20% rabatt på reparasjonsarbeider på gelcoat, teak og annet arbeid som kan utføres av W-Yacht. W-Yacht tilbyr også gunstige rabatterte priser på polering, bunnsmøring og annet forefallende arbeid på forespørsel.
  • W-Yacht gir alle Bavariamedlemmer 20% rabatt på monteringsarbeid.

  • Linker til leverandører av båtutstyr
  • LINK til kontakt info hos W-Yacht